Dansk  English  Polski  Norsk  Français 
“Er jeg for tyk?” – hush-hushunderwear

“Er jeg for tyk?”


De sociale medier fylder meget for tiden, og man ser hele tiden det perfekte liv og perfekte kroppe - hvilket ligger et pres på MANGE!  Det er desværre ikke ualmindeligt, at unge kvinder og teenagepiger føler sig utilfredse, triste eller endda skamfulde over deres udseende. Selvom nogle piger har bemærket en markant ændring i intensiteten af disse følelser, lige før eller i løbet af deres periode. Det er meget muligt, at hormonerne forekommer mere på denne tid af perioden, der får os til at fælde en tåre, være humørsyge, følsomme og generelt aaargh (!!?) -alt dette kan også gøre, at man føler sig grim.

Alle har fejl og ikke engang de tilsyneladende perfekte piger, der dominerer Instagram-universet, er perfekte i det virkelige liv. Men hvis dine fejl pludselig virker som kolossale, eller hvis du pludselig mærker nye irritationer over dig selv, ud af det blå, som du bliver besat af, når du PMS’er, kan du opleve en kropsforvrængning i denne periode.

En undersøgelse fra 2013, viser at de fleste troede deres krop var større, end den egentligt er, under deres periode.

PMS kan forårsage en million følelsesmæssige og psykiske symptomer, der kan få dig til at føle, at du mister din forståelse af alt og pludselig ikke kan klare noget. For nogle piger resulterer disse følelser og tanker i spiseforstyrrelse. Derfor er det vigtigt, at vi sammen ved at det er helt normalt at føle sig lidt større og mere utilpas under sin periode. Selv de perfekte piger man ser på Instagram kan sidde tilbage med denne følelse.

Men hvad kan man så gøre ved disse tanker om en selv?

Der er desværre ikke ET korrekt svar på dette. Men lige netop denne periode er ikke den bedste tid, at bruge meget tid på de sociale medier og føle sig utilpas over at se andres liv. Det kan også være en ide at skrive dagbog omkring dine tanker, efterhånden vil du måske opdage, at de værste tanker omkring dig selv er i den periode, du har PMS. Det sidste råd er at tale med familie og venner om dette, der er flere som kæmper med det, end du tror!

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort