Dansk  English  Polski  Norsk  Français 
Hvor lang tid varer en menstruationsperiode? – hush-hushunderwear

Hvor lang tid varer en menstruationsperiode?

Vi ved alle, at en time med matematik lektier kan føles som MEGET længere tid, end en time hvor man hænger ud med sine venner. Det er videnskab eller... noget. Det er det samme fænomen, der kan gøre, at en dag under din periode kan føles som en uge! Men selvom det kan føles som en evighed, hvor lang tid varer en “periode” så?


Kan det allerede være overstået?

Når du først starter din menstruation, vil der sandsynligvis være en hvis variation i, hvor længe din menstruation varer.  Den kan varer alt mellem 1 dag og 10 dage. Det er også sandsynligt, at din periode vil være lidt uregelmæssig, stoppe og starte og stoppe og starte flere gange end Ross og Rachel’s forhold i Friends.

Når din cyklus bliver mere regelmæssig, vil du få en bedre ide om, hvor længe din periode vil vare!

Okay, men hvad er gennemsnittet?

Generelt varer menstruationsperioder mellem to til syv dage. Når din livmoder er stoppet med at ændre sig under din pubertet, skal tingene nok blive forholdsvis stabile og komme regelmæssigt. Så hvis du er en af ​​de #heldige mennesker, der har tre dages perioder, er det sandsynligt, at de vil forblive på den måde et stykke tid.

FYI

  • Når din menstruation starter, vil der sandsynligvis være en vis variation i, hvor længe din blødningsperiode varer, men det kan være alt mellem 1 dag og 10 dage.
  • Når din cyklus bliver mere regelmæssig, vil du få en bedre ide om, hvor længe din periode vil vare.
  • I almindelighed varer perioderne alt mellem to til syv dage.


Vi ved, at det kan føles som om, at din periode varer for evigt, men det betyder ikke, at du har trukket det korteste strå i livmoder-lotteriet. De som har perioder i tre dage opdager måske, at deres perioder er mere intense (lidt ligesom et 100 meter sprint), mens de der har menstruation en hel uge eller mere, kan opleve at deres periode er længere, men dog mindre og lettere (lidt ligesom en 10 kilometer lang gåtur). 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort