Dansk  English  Polski  Norsk  Français 
Hvordan forbereder man sig på den første menstruation? – hush-hushunderwear

Hvordan forbereder man sig på den første menstruation?

Første gang du får din menstruation, vil aldrig være perfekt - fyldt med blomster og regnbuer. Hvis det sker derhjemme, er der formegentligt en masse ting du kan bruge. Men hvis du en af de knap så heldige, som får første menstruation i skolen, hvad gør man så?

1. Hold øje med tegn på, at din første menstruation måske snart kommer

De fleste piger får første menstruation, når de er 13 år, men det kan komme så tidligt som i 9-års alderen eller så sent som i 18-års alderen. Der er derfor en stor chance for, at første gang er imens du er i skole. Tegn på at menstruationen snart kommer, kan være hår under armene og andre steder. Normalt vil man også få første menstruation ca. 2 år efter, at brysterne er begyndt at vokse, og et år efter, at ”det der hvide” begynder at være i trusserne. Tegn på noget af dette betyder, at det er en god ide at putte bind i tasken.

 

2. Tal med nogen

Den bedste måde du kan forberede dig på, er ved at kende din egen krop. Mødre er også gode at snakke med, de ved det meste om lige netop dette emne, og kan hjælpe dig med at være forberedt. Det hele vil måske virke mindre skræmmende, hvis du snakker med nogen.

3. Hav altid noget med i tasken

Hvis du vil være helt klar til første menstruation, er det altid en god ide at have bind med i tasken. På den måde er du sikker på ikke at flippe helt ud, hvis det kommer i skolen. På denne måde kan du også redde din bedste veninde, hvis hun står og mangler et bind- Hey win win

 

4. Hav bind forskellige steder

Hvad gør man så lige, hvis der er pause, og bindet ligger i skoletasken, som er låst inde i klassen? Eller er til idræt uden skoletasken? Lige netop dette skal ikke ske, hav derfor bind forskellige steder.

 

5. bFree

Hvis du går og bekymrer dig meget, og frygter at din menstruation kan komme når som helst, så kan bFree være den rette løsning for dig! Allerede før din første menstruation, kan du med 100% sikkerhed vide, at du HELE TIDEN har et bind på dig.

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort