Dansk  English  Polski  Norsk  Français 
Ting du kun kender til, hvis du er den første, der er trådt ind i pube – hush-hushunderwear

Ting du kun kender til, hvis du er den første, der er trådt ind i puberteten

Når vi snakker om puberteten, så er der altså intet rigtig eller forkert tidspunkt! Med det sagt, så er der sikkert nogle af jer, der er de første til at opleve pubertetens mange glæder… hvilket jo betyder hår nye steder, humørsvingninger (aarghh) og goddag til bryster. Læs mere om de ting, du helt sikkert kan nikke genkendende til…


Øhhh goddag med jer

Ligepludselig ud af det blå kom de, og det er kun dig, der har dem. Om nogle år vil det føles helt naturligt at snakke om bryster, men for nu kan det godt være en smule pinligt, hvis ikke akavet. Du træder nemlig ind i en ny verden, hvor der findes alt fra bh’er med bøjle, bh’er uden bøjle, braletter, stick on brah’s, push-up brahs, sports bh’er, stropløse bh’er til en BF.


“Hvad i alverden er en bf?” spørger du nok.


Tjo, det kan såmænd blive din nye bedste ven. læs mere om den her…


Hvorfor er jeg våd af sved?

Selvom du med tiden nok lærer at elske dine bryster, så er det ikke sikkert, det er det samme med sved. Hvis du er den første i klassen til at ramme puberteten, så har du nok også mærket panikken, når lugten af sved fulgte med dig overalt (ja, det din lugt, for ingen andre har ramt puberteten endnu, lol) ELLER at der direkte var svedmærker under dine arme. Du er stadig fantastisk, men en god ide ville være, at få din mor til at købe en deodorant.

Det er da lidt mærkeligt, at der vokser hår der…

“YES- hår under armene, på benene og ‘der nede’ ”... sagde ingen nogensinde! Just go with the flow og embrace dit nye accessory. Uanset om du vælger at vokse det væk, barbere det med en skraber eller lade det helt være, så vælger du helt selv, hvad du vil med din krop. Husk, du er formentlig din egen største kritiker, og sandsynligheden er meget stor for, at ingen andre opdager det.


“Hvordan er vejret deroppe?”

OMG. Du er blevet et hoved højere end alle dine veninder, og ikke nok med det, er du også vokset ud af dine yndlings jeans. Du vil næste stykke tid være den, der bliver bedt om at nå majsen på øverste hylde i supermarkedet... men men men der følger jo også nogle gode fordele ved at vokse i højden - det er blandt andet en god undskyldning for en shoppetur, hvor garderoben kan blive opdateret.


Vægten stiger, men er det meningen?

Du har fået "flotte former og bredere hofter” som din bedstemor nok vil sige. Det er faktisk bare et tegn på, at du er ved at blive en kvinde, og nu kan være den første af dine veninder til at rocke Beyonces nyeste dansetrin. Samtidig betyder det altså også, at du er super sund. Derfor skal du ikke se på vægten, i stedet skal du være glad for dine nye former, wuhuu grown woman!

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort