Dansk  English  Polski  Norsk  Français 
Persondatapolitik – hush-hushunderwear

Persondatapolitik

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på Hush-Hushunderwear.com har vi brug for følgende oplysninger:

- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Hush-Hushunderwear.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.


Den dataansvarlige for Hush-Hushunderwear.com har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på Hush-Hushunderwear.com  er Kevin Albin. 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Hush-Hushunderwear.com  videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret Hush-Hushunderwear.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. 
Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hush-Hushunderwear.com  via e-mail kontakt@hush-hushunderwear.com

Cookies

 På Hush-Hushunderwear.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Vi anvender også cookies til statistisk, anbefalinger og for at målrette annoncering.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Vi anvender 3. partscookies fra Trustpilot og LinkedIn. 


Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Hush-Hushunderwear.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Hush-Hushunderwear.com

Bilæggelse af strid

Hvis du vil klage over dit køb skal du rette henvendelse til kontakt@hush-hushunderwear.com
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til: 
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. 
Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Har du øvrige spørgsmål vedr. disse handelsbetingelser kan du rette henvendelse til Hush-Hushunderwear.com  via e-mail kontakt@hush-hushunderwear.com